Skip to content
Kezdőlap » BEMER alvóprogram az alvásminőség javításáért

BEMER alvóprogram az alvásminőség javításáért

    A jó alvás megfizethetetlen. Mindenki aludt már rosszul. Reggel lassúnak és ingerlékenynek érzed magad? Nehéz felkelni az ágyból és máris fáradt és ideges vagy, mielőtt a napod elkezdődne? Talán eltartott egy ideig, amíg elaludtál előző este. Lehet, hogy néhányszor felébredtél az éjszaka folyamán. Ismerős?  Nem vagy egyedül. Rengeteg embernek vannak alvásproblémái. Ha nincs időd lelassítani és rájönni, kielemezni, hogy miért alszol rosszul, próbáld meg javítani a vérkeringésedet BEMER alvóprogrammal. Csak feküdj rá a Bemer matracra és indítsd el az alvóprogramot. Lehet, hogy egyszerűbben megoldódik a probléma, mint gondolnád.

    A rossz minőségű alvás gyakran a rossz vérkeringés tünete.

    Nem kell ahhoz alváskutatónak lennünk, hogy belássuk, az egészséges véráramlás kulcsfontosságú tényezője a jó alvásnak.

    Mi köze van a véráramlásnak az alvás minőségéhez?

    Éjszaka a szervezeted a véred nagy részét a bélrendszerbe, a májba és más létfontosságú szervekbe irányítja. A hormonok és az immunrendszer működését elősegítő anyagok megnövekedett mennyisége segít a szervezet helyreállításában, segít megszabadulni a salakanyagoktól, és segít megújulni a következő napra. Ezek a létfontosságú anyagok a véráramon keresztül jutnak el a rendeltetési helyükre. Tehát ha rossz a keringésed, akkor a szervezeted nem tudja olyan hatékonyan elosztani ezeket az anyagokat. Az eredmény az a lomha, fáradt érzés, amely egész nap követi a rossz minőségű alvást, mindaddig amíg minőségi pihenést nem kap a szervezeted. Egészséges véráramlás nélkül nincs jó minőségű alvás, és ez befolyásolhatja a munkádat, hangulatodat, fizikai teljesítményedet.

    Bérelj BEMER készüléket, hogy ki tudd használni a BEMER alvóprogramját és ezáltal jobb alvásminőséget érj el.

    Fizikai megterheléseknél, az immunológiailag legaktívabb szerveink, a belek és vesék helyett a keringő vérmennyiség nagy részét az izmok kapják. Könnyű belátni, hogy a teljesen egészséges és stresszmentes embereknél is keletkeznek olyan vérellátási hiányosságok a nap folyamán, ami az éjszakai, pihenési fázisban tud(na) kiegyenlítődni. Ha sok stressz ér, vagy krónikus betegségeid vannak, akkor nagy esély van rá, hogy nem történik meg éjszaka a megfelelő kiegyenlítődés, aminek a következménye egy tovább romló fizikai és szellemi teljesítőképesség, rosszabbodó gyógyulási folyamatok. Az egészséges alvás a kulcs az immunológiailag aktív szervekben fennálló vérkeringés hiányok zavartalan kiegyenlítődéséhez. Alvási zavaroknál ez a kiegyenlítődés nem történik meg, így az alvásod minőségének javítása kulcsfontosságú.

    Egy egészséges alvás 7-8 órás nyugalmi ideje alatt négy-őt, egyenként 1,5 órás alvási ciklus zajlik le. Minden egyes ciklusnak több alvási állapota van. Elalvási állapot, szendergés, felületes alvás, középmély alvás és MÉLYALVÁS. 

    BEMER alvóprogram megkönnyíti az elalvást, bizonyítottan növeli az éjszakai mélyalvási fázisok számát és megkönnyíti a reggeli ébredést.

    Saját tapasztalatom, hogy a BEMER alvóprogram hatására gyorsabban alszom el, és az okosórám szerint a mélyalvás fázisban töltött időm kb 2 óra, a korábbi 15-20 perchez képest, ami nagyon nagy eredmény. Frissebben ébredek reggel, kevesebb alvási idő elegendő a megfelelő regenerációhoz, ezért minden éjszaka használom.

    A BEMER alvóprogram hosszú távú használata esetén csökken a fertőzésekre való hajlam, jelentősen megnő a reggeli vizelettel távozó salakanyagok, savak mennyisége, tehát javul a szervezet anyagcsere termékeinek kiválasztása.

    A BEMER alvóprogram a nappali kezelések hatékonyságát növelve stimulálja a regeneratív és helyreállító folyamatokat, aminek különös jelentősége van a rehabilitálandó és idősebb vagy fertőzésre hajlamos emberek esetében.  

    1 thought on “BEMER alvóprogram az alvásminőség javításáért”

    1. Pingback: Ülő munkát végzel? BEMER B.SIT a megoldás - Epuljfel

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük