Skip to content
Kezdőlap » Bemer bérlés árak – Bemer készülék, matrac

Bemer bérlés árak – Bemer készülék, matrac

Bemer bérlés kaució nélkül! Bérlés árak: Classic Set 70e Ft/hó, Pro Set készülék 80e Ft/hó.

image/webp

Classic set + B.PAD (vezérlőegység+ matrac+ korong+sál)

BEMER Classic bérlés ár: 70 000 Ft / hónap/készülék, kaució: nincs

A BEMER Classic set bérlés költséghatékony megoldás, amennyiben egyszerűen kezelhető, nyomógombos készüléket szeretne, és nem probléma Önnek, hogy nem működik egyszerre a Bemer matrac az intenzív kezelőegységekkel. A BEMER terápia hatása azonos mind a Classic, mind pedig a Pro készülékkel, így bár a Classic Bemer készülék ára alacsonyabb, mindkét készülék terápiás hatása azonos. A Classic készülék is minden kezelőegységet képes vezérelni, de egyidejűleg csak egyet. Az alvóprogram is rendelkezésre áll, de a PRO set-tel ellentétben a csomag nem tartalmazza a fényterápiás modult (B.LIGHT), azt csak hosszabb távú Bemer bérlés esetén tudjuk díjmentesen biztosítani a készülékhez.


bemer classic set
Bemer Classic set

B.SPOT (korong) precíz
kezelőegység kis területű,
célzott kezeléshez

image/webp
B.SPOT

B.BODY (matrac) teljes
test kezelőmodul

bemer matrac
B.BODY- matrac

B.PAD (sál) intenzív
kezelőegység nagyobb
területű, célzott kezeléséhez

image/webp
image/webp

Pro Set (vezérlőegység+ matrac+ korong+sál+fényterápia)

BEMER Pro bérlés ár: 80 000 Ft / hónap,
kaució: nincs

Amennyiben kevés szabadidővel rendelkezik, és időt szeretne megtakarítani azzal, hogy egyszerre működik a BEMER matrac és egy intenzív kezelőegység, felére csökkentve ezzel a BEMER kezelések időtartamát, akkor A BEMER Pro set kölcsönzés a megoldás. A készülékcsomag érintőképernyős, dupla jelgenerátoros vezérlőegységgel rendelkezik és minden kezelőegységet tartalmaz, beleértve a fényterápiás modult (B.LIGHT). A B.LIGHT bőrbetegségek kezelésére, sebgyúgyulási nehézségek esetén és kozmetikai célokra alkalmazható. Hosszabb távú bérlés esetén extra Bemer matrac is jár díjmentesen a készülékhez, így akár ketten is élvezhetik az alvóprogram előnyeit.


bemer pro set
Bemer Pro set

B.SPOT (korong) precíz
kezelőegység kis területű,
célzott kezeléshez

image/webp
B.SPOT

B.BODY (matrac) teljes
test kezelőmodul

bemer készülék ára
B.BODY Professional- matrac

B.PAD (sál) intenzív
kezelőegység nagyobb
területű, célzott kezeléséhez

	bemer bérlés

B.LIGHT (fényterápiás applikátor)
a bőr kezeléshez.

bemer bérlés árak
B.LIGHT

Készülék bérléssel azonnal elkezdheti a terápiát!

A telefonos megrendeléstől számított 24 órán belül otthonában, kényelmes körülmények között kezdheti a kezelést. Terápiás hatás tekintetében mindkét harmadik generációs BEMER készülék azonos, így bármelyik BEMER készülék jó választás. A Bemer matrac mindkét készülékcsomagban azonos, a matrac mosható huzata különbözik csak.
Budapesten azonnali átadással, vagy vidéken maximum 1 munkanapon belül személyesen adjuk át a készüléket és már kezdheti is otthonában a BEMER terápiát. A bérlés időszaka alatt folyamatos szakmai támogatást nyújtunk. A BEMER kipróbálása előtt szeretne megtudni minden fontos információt? Szeretné tudni, hogy  konkrétan az Ön problémádra használható-e a terápia? Hétvégén és ünnepnapokon is hívhat bennünket. A hét minden napján, 8 és 20 óra között hívjon bátran.

A telefonos megrendeléstől számított, 24 órán belül otthonában kezdheti a kezelést! Hívjon most! +36307124892

Vásárlási szándék esetén is előnyös a bérlés. Egy hónap alatt kiderül, hogy sikerül-e beilleszteni a család napirendjébe a napi kétszeri kezeléseket, kiderül, hogy milyen kezelőegységeket használnak gyakrabban. A kiválasztott vezérlőegységen és a feltétlenül szükséges BEMER matracon kívül, így végül csak azokat a kezelőegységeket kell megvásárolnia, amelyekre saját gyakorlati tapasztalata alapján ténylegesen szüksége van.

Régóta tartó, krónikus problémák esetén minimum 2 hónapos BEMER matrac bérlés javasolt. 3 hónapos vagy hosszabb bérlés esetén egyedi kedvezményeket biztosítunk, telefonon érdeklődjön a részletekkel kapcsolatban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36307124892-es telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!